Home » Gastenboek

Gastenboek

Dito-verhuizingen
tel : 014 / 88 34 37
gsm : 0497 / 13 75 05
email : info@dito-verhuizingen.be

vergunningnr. : 44605

Ervaringen van andere klanten….een tevreden klant vertelt het verder.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 4=

(10)
(10) Marina Vergauwen
ma, 4 september 2017 18:23:58 +0000
email

Graag wil ik jullie bedanken voor de vlotte verhuis, zowel mijn eind juni als die van de vriendin van mijn papa op 17 augustus. Een dikke pluim voor die verhuizers. Ze weten van aanpakken, praktisch en voorzichtig, maar vooral hun vriendelijkheid!!! Ik hoop dat dit ook aan hen wordt medegedeeld.
Dank je wel voor jullie hulp! En....doe zo voort!

(9) Jos en Gerda Willemsen
zo, 31 juli 2016 18:57:33 +0000
email

Een aantal maanden geleden moesten wij een belangrijke beslissing maken: óf zelf verhuizen óf ons laten verhuizen. We hebben toen één van onze beste beslissingen gemaakt; we hebben voor Dito Verhuizingen gekozen.
Wij kunnen ons hele dagboek hier neerschrijven, maar het belangrijkste wat wij eigenlijk kwijt willen is dat we onszelf geen betere verhuizing hebben kunnen voorstellen.

Ons diepe respect voor de jongens van Dito Verhuizingen die alles in een mum van tijd professioneel hadden ingeladen. Zelfs de bedden werden vakkundig uit elkaar gehaald en op de bestemming weer in elkaar gezet. Ten tijde van de verhuizing was het broeierig warm (25C) met een luchtvochtigheid van 85%.
Ondanks deze omstandigheden werd er stevig doorgewerkt met een onuitputtelijk enthousiasme.

Na 12 uur hard werken heeft Dito verhuizingen ons verhuisd van Belgie naar Nederland; wat een topprestatie! Als er een medaille voor zou bestaan dan kregen jullie van ons de Gouden Verhuizers Award 2016!

Wij kunnen terugkijken op een hele fijne verhuizing en zullen het vriendelijke en enthousiaste team van Dito Verhuizing nooit vergeten. Bedankt mannen!!

Groetjes,
Jos en Gerda Willemsen
+31 6407 461 56

(8) Morren Ivo
do, 2 juni 2016 16:00:40 +0000
email

We zijn 1Mei 2016 verhuisd naar Frankrijk Mirandol-bourgnounac. We hebben voor Dito-verhuizingen gekozen, omdat de persoon Dirk de zaakvoerder ons een goed gevoel gaf en ook voor de prijs, hebben verschillende offertes aangevraagd.Hij was de dag van de verhuis op het afgesproken uur, had nog een medewerker bij. Dirk is een echte artiest in het stapelen van de meubelen en andere zaken die bij een verhuis horen.S'avonds is hij nog een remorque komen laden en had hij zijn zoon bij, ook een harde werker en een aangename gast,tof.Zoals afgesproken was hij dan Dinsdag morgen in Mirandol, het uitladen is heel vlot verlopen alles is in perfecte staat toegekomen. We zijn zeer tevreden klanten.Groetjes Ivo en Chantal

(7) Van Dyck
zo, 10 april 2016 19:18:55 +0000

Dag Dirk,

Bij deze willen we je nog eens bedanken voor de vlotte verhuis van de Kempenlandstraat naar Hoek 19 in Rijkevorsel.
Ook dank aan Tomas voor zijn harde werk en geduldige en goeie aanwijzingen voor de helpers.
Jullie hebben dat fantastisch gedaan!!!!

Veel groeten en wie weet nog eens tot ziens bij een volgende verhuis.

Louis, Nicole, Sonia, Walter, Jef, Katrien, Claudia, Stijn en Paulien


(6) Adriaenssens
ma, 15 juni 2015 15:18:48 +0000
email

Beste verhuizers,
Vandaag maandag 15/06/2015 zijn wij met jullie verhuist van Hoge weg Hoevenen naar Picoloplein Stabroek. Julli zijn echt een geweldig team verhuizers. Wij zijn zeeeeeeeeeer tevreden om met jullie te hebben mogen verhuizen. Zo'n geweldig team. Zelfs met het moeten inspringen van je vader (de Va) om onverwachte reden is het op een goede tijd gelukt om zonder stukken en brokken te maken (veilig) te verhuizen. Ik raad jullie zeker aan in mijn directe omgeving om indien ik jullie nog eens nodig heb om samen te verhuizen. Bedankt voor het geleverde werk en tot weerziens.

BEDANKT !!!
:-))

Mvg
Paul Adriaenssens - Carine Tops

(5) Karine Hindrix
wo, 3 juni 2015 17:45:27 +0000
email

Verhuisd met Dito-verhuizingen op 30 mei 2015 (Brussel). Goede organisatie, fijne communicatie op voorhand om de verhuis te plannen, flexibel, stipt op tijd, bekwame vakmensen, vriendelijk, efficiënt en met nodige dosis. De klantgerichtheid was een absolute sterkte en de competitiviteit van de prijzen was opvallend in vergelijking met andere verhuisfirma´s. Kortom, in een vervelende tijd van verhuizen nam Dito-verhuizingen heel wat zorgen weg. Een welkome helpende hand. Bedankt!

(4) vd bergh
zo, 1 februari 2015 21:52:33 +0000

Al 2 keer via hun verhuisd.
Bij hun ook 1 extra verhuizer ingehuurd. Alles verliep daardoor ook vrij vlot.


(3) Dirinck - De Vos
vr, 21 november 2014 17:15:32 +0000
email

Eind mei 2013 verhuisden we van Zwijndrecht naar Frankrijk. Na het opvragen van enkele offertes en persoonlijke contacten met verhuisfirma's, kozen we voor DITO verhuizingen. We hadden een zeer goed gevoel bij het eerste contact met Dirk De Koninck, de zaakvoerder. We maakten de nodige afspraken over hoe de verhuis zou verlopen, het aantal helpers die hij zou voorzien en het aantal helpers die wij hadden. Onze keuze bleek de juiste. Op zaterdag waren ze stipt om 8 uur bij ons. Dirk hadzelfs een mannetje meer voorzien. De vrachtwagen werd geladen en om 12 uur waren ze weg. Zo konden wij, voor ons vertrek, ons oude huis netjes opkuisen. Op dinsdag middag kregen wij in Frankrijk telefoon dat de vrachtwagen gearriveerd was op de plaats van afspraak, zodat Paul kon voorrijden naar ons nieuwe huis. (In Frankrijk zijn de straatnamen en huisnummers nog niet overal "uitgevonden" Vele plaatsnamen staan niet vermeld in een GPS toestel) De oprit naar ons huis is redelijk steil en er is een scherpe bocht naar de oprit. Dirk heeft eerst de electrische poort er uit gehaald en kon dan met de vrachtwagen tot aan de voordeur. (Een hele opluchting, want de verhuizers van de vorige eigenaars hebben de vrachtwagen beneden laten staan, om dan alles op een open kar heen en weer te voeren, met veel schade tot gevolg.) Daarna werd de vrachtwagen uitgeladen en rond 17 uur was alles in kannen en kruiken. Dirk is dan bij ons blijven overnachten en is 's anderendaags terug vertrokken, zodat hij uiteindelijk op donderdag terug thuis was. En de prijs? Die was zoals afgesproken. Geen eurocent meer.
20 jaar voordien deden wij een verhuis met de firma Speed Colli van Brasschaat naar Vresse (in de Ardennen) Dat is +/- 200 km. Die verhuis liep over één dag. De afgesproken prijs was toen 70000 frank. Daar de chauffeur niet kon rijden met een losse dissel, verloren we meerdere uren en er werd ons 30000 BF bijgerekend. Dat wilden we nooit meer meemaken. Met DITO was alles perfect. Geen enkele schade, perfecte dienstverlening en zeer bekwame mensen. Een echte aanrader.
Mochten we ooit nog een verhuis te regelen hebben, dan wordt het zeker opnieuw DITO verhuizingen.

(2) henne-daniels
za, 5 april 2014 16:38:49 +0000
email

Wij waren super tevreden met onze verhuis naar Andalousia, perfect ingeladen met superieure vakmanschap, merci, bedankt Dirk, en ook het uitladen was schitterend, heb je ook al aangeraden aan eventuele volgende klanten...groetjes van Myléne en Wouter

(1) Goos Leo Liesbet en Sofie
zo, 4 november 2012 08:19:01 +0000
email

Hallo,
Gisteren verhuis gedaan met Dito transport en wij vonden het een heel leuke samenwerking: stipt op tijd, heel correct, harde werkers, bekwame vakmensen en ze hadden zelfs voor mooi weer gezorgd dus..... zeer tevreden klanten. Groeten